Події

Двоє неповнолітніх викрали у житомирянки Hyundai та кинули його на кладовищі, прикривши гілками

24 July 2017, 10:19

22 липня до поліції звернулась житомирянка із повідомленням про незаконне заволодіння її автомобілем, який жінка залишила звечора біля під’їзду будинку. Поліцейські спочатку встановили парубків, причетних до події, а потім і відшукали транспортний засіб, схований ними на старому цвинтарі.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«Заявниця розповіла поліцейським, що залишила свій Hyundai Getz у п’ятницю удень біля під’їзду багатоповерхівки, де проживає. В автомобілі були проблеми із центральним замком, розбираючись з ними, жінка не помітила, як забула ключі від авто у салоні. Її необачність ще за світлої пори дня помітили, як згодом з’ясувалось, двоє парубків, які повернулись до автомобіля уночі. Хлопці, одному з яких 15, а іншому – 16 років, ще деякий час відпрацьовували свої не надто вправні навички водіння у дворі будинку, а потім врешті поїхали геть», - інформують у поліції.

Одного з них поліцейські встановили та розшукали за залишеними на місці події речовими доказами уже того ж дня - 22 липня.

«Хлопець, намагаючись приховати свою причетність до події, викинув ключі від автомобіля з вікна своєї квартири. Втім згодом сам же і дістав їх із клумби, куди вони впали», - розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока

«Автомобіль поліцейські виявили на старому міському кладовищі у віддаленій стороні, прикритий гіллям від сторонніх очей. Нині досудове розслідування у кримінальному провадження, розпочатому за ч.2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України триває. Тож парубкам, які, за їх словами, просто хотіли покататись, загрожує реальний термін ув’язнення від 5 до 8 років», - зазначили поліцейські.

Фото поліції

Як повідомляв Житомир.info, у серпні минулого року в Новограді-Волинському Житомирської області двоє хлопців викрали з подвір’я місцевої жительки автомобіль, аби покататися.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі