Події

На дорозі в Житомирському районі задимілася фура, яка перевозила цеглу

23 August 2017, 15:34

Поблизу села Буки Житомирського району 22 серпня загорівся напівпричеп автомобіля DAF.

Про це 23 серпня написав сайт управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Житомирській області.

«22 серпня о 19:04 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння напівпричепа з цеглою автомобіля DAF, що сталося на 35 км автошляху Житомир – Чернівці поблизу с. Буки Житомирського району. Водій вантажівки, рухаючись трасою, помітив, що спрацював датчик гальмівної системи. Чоловік зупинив транспортний засіб та побачив, що з напівпричепа йде дим. Про це він сповістив надзвичайників та почав самостійно загасити пожежу за допомогою вогнегасника», - інформує УДСНС.

По прибуттю бійців ДСНС з напівпричепу продовжував йти густий дим. Коли його відчинили та розібрали цеглу, то з’ясувалося, що горить дерев’яна підлога на площі 4 кв. м, - повідомляють у прес-службі.

«Силами рятувальників о 19:58 пожежу локалізовано та о 20:40 ліквідовано. Загиблих та травмованих не виявлено. Вогонь встиг пошкодити 4 кв. м дерев’яної підлоги причепу та гідравлічну систему автомобіля. До ліквідації пожежі залучалося 4 рятувальники та 1 одиниця пожежної техніки. Причину займання встановлюють фахівці», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, вночі 4 серпня на автотрасі Київ-Чоп у Пулинському районі загорівся причеп вантажівки DAF, яка перевозила електротехніку.

Фото УДСНС

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі