Суспільство

«Цар-Хліб» - це смак, якість, сучасні технології та перевірені рецепти

23 August 2017, 15:41

Українського споживача вже навчили відрізняти справжній якісний хліб від неякісного. Зазвичай покупці в магазині обирають перевіреного виробника хлібобулочних виробів, продукція якого є смачною і доступною.

Один з таких виробників – ТОВ «Бердичівський хлібозавод» у Житомирській області, який входить до структури одного з найбільших українських холдингів «Хлібні інвестиції» та виробляє продукцію під торговельною маркою «Цар-Хліб». Головний акцент виробник ставить на якості сировини, з якої виготовляється продукція. Тому в кожному місті, де він присутній, має своїх постійних покупців.

«Цар-Хліб» вже знають не лише в Житомирській, а й Вінницькій, Хмельницькій, Рівненській та Київській областях.

Хліб — один з основних продуктів харчування людини. Потреба в ньому становить від 300 до 500 г на добу, залежно від віку людини, характеру праці, національних особливостей та економічних факторів.

Цінність хліба в тому, що він містить майже всі поживні речовини, необхідні людині. За рахунок житнього і пшеничного хліба людина задовольняє свою потребу в білках на 25-30%, у вуглеводах — на 30-40%.

«Бердичівський хлібозавод» є виробником високоякісного хліба та багатьох найменувань хлібобулочних та кондитерських виробів. Виготовляє продукцію без використання барвників і консервантів, за найкращими традиціями і рецептами наших предків. Тут знають таємниці приготування найсмачнішого хліба із хрумкою, рум’яною й запашною скоринкою. 

Борошно — головний компонент хліба. Для своєї продукції ТОВ «Бердичівський хлібозавод» відбирає високоякісне борошно під ретельним контролем спеціалістів.

Вода — має бути очищена. Підприємство використовує природно очищену воду, якість якої підтверджена місцевою санепідемстанцією.

Дріжджі — вирощуються вітчизняним виробником на Львівському дріжджовому заводі, який працює з 1870 року. Дріжджі на підприємство постачають тільки в «живому» вигляді, це надає хлібу неймовірної м’якості та пишності. 

Олія — лише натуральна соняшникова. Для продукції «Цар-Хліб» використовують олію, яка ввібрала в себе тепло сонця і аромат полів. Саме вона робить хліб рум’яним і запашним.

Тісто — це витончена симфонія усіх складових компонентів випічки. На заводі створюють найкращі умови для тіста, щоб воно «відпочило» перед кінцевою подорожжю до печі. Тісто рум’яниться до хрумкої запашної скоринки, яку так люблять дорослі й діти.

«Хліб – далеко не унікальний продукт. Але ми робимо його таким завдяки принциповому відношенню до якості. Ми відрізняємося від інших учасників ринку готовністю гарантувати стабільну якість, а разом з нею, корисність нашого хліба. Сьогодні все більше людей починають свідомо ставитися до свого здоров'я та здоров'я своїх близьких, а це значить, вони готові вибирати якісніший продукт. Ми бачимо свою місію в тому, щоб такий продукт був доступний найвибагливішим споживачам», - переконаний начальник відділу збуту ТОВ «Бердичівський хлібозавод» Олег Ударов.

«До моменту, коли хліб опиниться в руках покупця, він проходить довгий шлях. І на кожному етапі — від отримання сировини до передачі хліба в магазин, - ми відчуваємо відповідальність перед споживачем за результат», - говорить начальник виробництва Лілія Сухомлін.

«Якісний продукт неможливий без якісної сировини. Однак сучасні умови ринку такі, що знайти і забезпечити доставку якісної сировини точно в термін стає все складніше», - переконана начальник відділу постачання хлібозаводу Тетяна Голінкевич. Тому на заводі цінують відносини з надійними постачальниками і прагнуть вдосконалювати процеси закупівлі.

Про те, як обрати якісний хліб та що класти у хлібницю, аби хліб не псувався, читайте тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі