Влада

На Черняхівщині відзначили День Державного Прапора України та провели заходи з нагоди 26-ї річниці незалежності України

23 August 2017, 17:33

23 серпня в смт Черняхів відбулися заходи з відзначення Дня Державного Прапора України та 26-ї річниці незалежності України. О 9-й ранку в райцентрі на майдані Рад зібралися керівники району, сільські, селищні голови, представники трудових колективів,духовенство, громадськість, молодь. Заходи розпочалися з церемонії підняття Державного Прапора України та виконання Державного Гімну України. З вітальними словами до присутніх звернулися голова районної державної адміністрації Павло Ігнатенко, голова районної ради Іван Бовсунівський, Черняхівський селищний голова Іван Бабицький. Молитву за Україну провів протоієрей Української Православної церкви Богдан Козеренко.

Також, о 10-й годині в приміщенні районного будинку культури відбулися заходи з відзначення 26-ї річниці незалежності України. Голова райдержадміністрації Павло Ігнатеко та голова районної ради Іван Бовсунівський привітали жителів Черняхівщини з Днем незалежності України та побажали мирного неба, добра, здоров'я, достатку, єдності та порозуміння. За сприяння голови райдержадміністрації Ігнатенка Павла Михайловича та голови районної ради Бовсунівського Івана Павловича колективи Житомирської обласної філармонії ім. Святослава Ріхтера та дитячого ансамблю «Сонечко» подарували присутнім святковий концерт.

Працівники центральної районної бібліотеки, Черняхівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, Черняхівської гімназії, народні умільці Черняхівщини організували у фойє районного будинку культури виставку. Всі роботи, які експонувались на виставці, вразили глядачів своєю неповторністю та майстерністю.

24 серпня, в День 26-ї річниці незалежності України, в смт Черняхові відбудуться: о 10:00- футбольний матч на стадіоні «Колос», о 17:00 на літній сцені районного будинку культури - святковий концерт, присвячений Дню незалежності України, а також о 20:00 демонструватиметься художній фільм патріотичного спрямування.

24 серпня на територіях усіх сільських та селищних рад відбуватимуться заходи з відзначення Дня незалежності України.

Прес-служба РДА

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі