Влада

Три підрядники поділять між собою 21 мільйон гривень, які виділили на капітальні ремонти доріг у Коростені

20 October 2017, 17:12

На капітальні ремонти доріг, вулиць та провулків у місті Коростені в 2017 році виділили 21 мільйон гривень, які поділять між собою три підрядники.

Про це повідомляє міський голова Коростеня Володимир Москаленко у відповідь на запит Житомир.info.

«Станом на 17.10.2017 р. по плану на капітальні ремонти доріг, вулиць та провулків у м. Коростені передбачено 21 056 600,00 грн. Роботи виконують підрядні організації, які визначені за результатами процедури допорогових закупівель в системі «Прозоро», а саме: ПП «Автомагістраль», ФОП Оганесян А.А., ТОВ «Аскона-Інвест», – йдеться у відповіді на запит.

За інформацією з сайту YouControl, засновником ТОВ «Аскона-Інвест» є Володимир Анатолійович Ткачук, який зареєстрований у селі Ярунь Новоград-Волинського району. Основним видом діяльності підприємства, заснованого 2,5 роки тому, вказана організація будівницва будівель.

ФОП Оганесян А.А. зареєстрований у селі Покалів Овруцького району. Працює в основному на півночі Житомирської області – ремонтує дороги в Оруцькому, Лугинському, Народицькому районах.

ПП «Автомагістраль» зареєстроване на Київщині, працює з 2001 року. Основним видом діяльності підприємства вказане будівництво доріг і автострад. Саме ця фірма робила скандальний ремонт вулиці Доватора у Коростені за 1 213 662 гривень, через який депутата Коростенської міськради «відчитали» на комісії з етики.

Відповідаючи на запитання Житомир.info: чи планує місцева влада проводити вирубки та експертизи для контролю якості виконаних робіт, міський голова Коростеня уникає конкретики.

«Технічний нагляд за виконанням робіт здійснюється відповідно до вимог чинного законодавства», – зазначає Володимир Москаленко.

Натомість, мер повідомляє, що поточні ремонти доріг, вулиць та провулків у Коростені виконує Комунальне виробничо-господарське підприємство. На це з міського бюджету виділили 2,5 млн гривень.

Кому і скільки влада Житомира платить за ремонти прибудинкових територій дивіться у спецпроекті «Гроші під ногами».

Як повідомляв Житомир.info, фірма дружини Пухтаєвича знову «пролетіла» у 5-мільйонному тендері на ремонт Покровської у Житомирі.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі