Події

Податківці «накрили» на Київщині підпільний цех по виробництву алкоголю, а у Житомирі пункт, де зберігали спиртне

20 October 2017, 17:54

На території одного з гаражних кооперативів Житомира податківці виявили пункт зберігання фальсифікованої горілки, а в Київській області накрили цех, де виготовлявся фальсифікат.

Про це Житомир.info розповіли у прес-службі ДФС у Житомирській області.

«Співробітники податкової міліції Житомирської області під процесуальним керівництвом прокуратури в рамках кримінального провадження, що кваліфікується за ч.3 ст.204 КК України виявили та нейтралізували підпільний завод по виробництву фальсифікованого алкоголю. Завод функціонував у промисловій зоні на території одного з районів Київської області. Виробництво здійснювалося вночі, працювали у підпільній «гуральні» особи без визначеного місця проживання», - йдеться у повідомленні.

За словами правоохоронців, під час санкціонованого судом обшуку на «місці події» податківцями виявлено обладнання для виробництва «горілки», ємкості для зберігання спирту, промислове обладнання, фільтри, 14,5 тис. л готової продукції, близько 5,5 тис. літрів речовин з характерним запахом спирту, тетра-пакети, чорнову бухгалтерію, два автомобілі на яких розвозився фальсифікат.

«Також у Житомирі оперативниками виявлено пункт зберігання фальсифікату, який знаходився на околиці міста на території одного з гаражних кооперативів. У даному складі знаходилося близько 3-х тонн підробленого алкоголю та автомобіль. Реалізація сурогату здійснювалася в основному через мережу інтернет, оптовикам, які, в свою чергу розповсюджували фальсифікат кінцевому споживачеві. Загальна сума вилучено фальсифікату становить близько 4 млн грн. На даний час проводиться розслідування», - розповіли податківці.

Фото податківців

Як повідомляв Житомир.info, у квітні 2016 року співробітники податкової міліції Житомирської області нейтралізували крупний підпільний цех з виробництва фальсифікованого алкоголю. На складах в Житомирській та Київській областях зберігали горілчаного фальсифікату майже на 8 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі