Економіка

Житомирські аудитори за 10 місяців попередили порушень у сфері закупівель на понад 589 млн грн

24 November 2017, 10:23

Аудитори Житомирської області з початку 2017 року попередили порушень у сфері закупівель на 589,2 млн грн.

Про це інформує прес-служба управління північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області.

«Упродовж січня - жовтня 2017 року фахівці управління північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області (без виходу на об’єкт контролю шляхом аналізу інформації, розміщеної на веб-порталі Уповноваженого органу з питань закупівель) проаналізували 123 процедури закупівель на загальну суму 1 220,57 млн грн. За результатами проведеного аналізу державними аудиторами попереджено порушень законодавства у сфері закупівель на суму 589,2 млн грн. За рекомендаціями аудиторів відмінено конкурсні торги за 22 процедурами закупівель очікуваною вартістю 557,56 млн грн та попереджено фінансових порушень на загальну суму 31,64 млн грн шляхом розірвання 28 укладених із порушеннями договорів на закупівлю товарів, робіт і послуг», - йдеться у повідомленні.

За інформацією аудиторів, за порушення законодавства про закупівлі управлінням північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області за результатами контрольних заходів з початку року складено 7 протоколів про адміністративні правопорушення.

Як повідомляв Житомир.info, фахівці управління північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області під час аналізу інформації та документів на закупівлю комунальним підприємством «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради дорожнього обладнання попередили порушень у сфері публічних закупівель на суму понад 1,8 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі