Влада

У військовій службі правопорядку розповіли про майже сотню дезертирів з Житомирської області, яких повернули до частин

11 December 2017, 14:04

У період з 1 листопада по 10 грудні 74 військовослужбовців з Житомирської області було повернуто до частин.

Про це у коментарі Житомир.info 11 грудня розповів офіцер відділення організації охорони патрульно-постової служби розшуку та діяльності Військової служби правопорядку в гарнізонах Житомирського зонального відділу Військової служби правопорядку Дмитро Бистрицький.

«З 1 листопада по 10 грудня до військової прокуратури Житомирського гарнізону було доставлено 11 військовослужбовців. До військової прокуратури Дніпровського гарнізону – 1, до Луганського гарнізону – 1, Луцького гарнізону – 1, Донецького – 1, Миколаївського – 1, Чернігівського – 1 та один до Конотопського районного суду Полтавської області. 74 до військових частин. Станом на 10 грудня в розшуку залишилося 239 осіб», - розповів Дмитро Бистрицький.

Житомирський зональний відділ Військової служби правопорядку звертається до усіх військовослужбовців, які самовільно залишили військову частину (місце служби) або з різних причин не прибули до місця несення військової служби, з пропозицією припинити переховуватися від слідства і скористатися шансом щодо повернення до повноцінного життя, добровільно звернутися до правоохоронних органів та закликають батьків, друзів, родичів військовослужбовців допомогти своїм близьким виправити можливо найбільшу помилку у житті.

Як повідомляв Житомир.info, у період з 1 по 20 листопада сорок військовослужбовців було повернуто до частинта 9 до військових прокуратур, в тому числі й Житомирського гарнізону.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЗСУ дезертири військові 
Матеріали по темі