Влада

УАШ не змогло закупити послуги з прибирання від снігу околиць Житомира і збирається оголосити новий тендер

11 December 2017, 14:47

Комунальне підприємство «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради не змогло закупити послуги з прибирання снігу до кінця 2017 року.

Дані про це є на сайті електронних закупівель ProZorro.

Підприємство збиралося заплатити 201 тисячу бюджетних гривень за послуги машин та механізмів із санітарного оброблення вулично-дорожньої мережі м. Житомира.

Умови торгів задовольнили всього одного учасника – фізичну особу-підприємця Томчука Андрія Михайловича з Волинської області, який орендує земельну ділянку та приміщення в Житомирі і має можливість зберігати спецтехніку для розчищення снігу.

Через подання менше двох тендерних пропозицій 8 грудня 2017 року торги відмінили.

У коментарі Житомир.info 11 грудня директор комунального підприємства «Управління автомобільних шляхів» Сергій Янушевич розповів, що торги проводилися по прибиранню виключно другорядних житомирських вулиць, бо за центральні вулиці відповідає УАШ.

«Не було фіксованого переліку вулиць. У технічному завданні до тендеру було прописано, що за 12 годин ми маємо надати переможцю список вулиць, де треба розчистити сніг. Можливо, в тендері трохи жорстко були прописані деякі умови, зокрема, наявність сучасної потужної спецтехніки, і це вплинуло на те, що подався всього один учасник. Торги не відбулися, але це не значить, що другорядні вулиці в Житомирі до Нового року ніхто не прибиратиме. Залучатимемо підрядників і намагатимемось чистити вулиці від снігу та наледі», - сказав Янушевич.

Він також зазначив, що до 15 грудня 2017 року КП «УАШ» оголосить новий тендер на послуги з прибирання снігу, але вже на 3 місяці 2018 року, бо на цей рік фінансові ресурси підприємства вже вичерпані.

Нагадаємо, влітку 2017 року в житомирському УАШ похвалилися технікою, яка прибиратиме дороги й тротуари взимку. Восени КП уклало договори з ЖЕКами на прибирання тротуарів у спальних районах міста.

Як повідомляв Житомир.info, 11 грудня тротуари та зупинки у центрі Житомира прибирали 5 одиниць техніки.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: КП УАШ тендер прибирання снігу 
Матеріали по темі