Місто

Як житомиряни оцінюють якість прибирання вулиць міста від снігу та ожеледі

11 December 2017, 15:44

У Житомирі працівники управління автомобільних шляхів чи не щодень звітують, як розчищають місто від снігу. Розповідають про посипані протиожеледною сумішшю дороги та прибрані тротуари, пішохідні переходи та зупинки у центрі міста. Ми вирішили поцікавитися у житомирян чи задоволені вони якістю прибирання вулиць у місті.

«Якби вони ходили, так як ми ходимо, то вони б не казали, що прибрано. Вони їздять, на дорозі ж немає нічого. Я не знаю що іще можна сказати. Я вважаю, що це не прибирання. Хоч би посипали чимось, якщо вже немає коли прибрати», - говорить Ольга Масна.

«Вчора бачила, що їхало три машини, слідом четверта, прибирали з району Богунії», - ділиться Лариса Жигадло.

«Центр іще більш-менш, а якщо трішки в сторону, у двір, то взагалі пройти неможливо. Погано чиститься і прибирається. Дуже слизько, не чищено», - розповідає Юлія Бондарчук.

«Тільки сьогодні ось це ожеледь, тому я ще не встиг оцінити. Але тут, на вулиці Небесної сотні погано, прибирання нікуди не годиться», - каже Олег Герус.

«Не зовсім прибраний, на центральних вулицях іще більш-менш, на зупинках, а на віддалених вулицях зовсім не прибрано. Боюся взяти його (сина, - ред.) на руки, щоб з ним не впасти», - зізнається Марина Будерацька.

«Їхав, ніхто не посипає, ранок в місті, це вже відтануло трохи. Так, центральна вулиця, тут чисто, а далі? Хоч би посипали сіллю, зчісували це все», - каже Віталій Васильчук.

«Слизькувато, ідеш ковзаєшся. Неначе й заметено, але піску мало», - сказала Наталія Момотюк.







Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прибирання снігу КП УАШ Янушевич опитування 
Матеріали по темі