Місто

Житомирське КП знайшло вихід, як зробити стовпчики на майдані Соборному «антивандальними»

11 December 2017, 15:45

По обіді 11 грудня в центрі Житомира працювали комунальники: вони встановлювали навігаційні стовпчики поблизу драмтеатру на майдані Соборному.

Чи їх знову хтось пошкодив, ми поцікавилися у заступника директора КП «УАШ» Житомирської міськради Сергія Павлова.

«Їх ніхто не пошкодив. Сьогодні розпочалися роботи з укріплення стовпчиків, щоб у майбутньому їх важче було зламати. Після останніх випадків пошкодження стовпчиків ми віднайшли вихід: армувати їх металом. Ті, які були зламані, ми укріпили бетоном, а ті, що стоять, відкручуємо і армуємо. Якщо раніше вони не могли завдати суттєвих пошкоджень автомобілям, які могли в них в’їхати, то тепер водії ризикують пошкодити своє авто, якщо вчасно не вивернути на коло», - пояснив заступник директора КП «УАШ».

Зі слів Сергія Павлова, роботи з укріплення стовпчиків триватимуть кілька днів. Всього на Соборному близько 70 помаранчевих стовпчиків, що мають орієнтувати водіїв у непогоду.

Нагадаємо, двом парубкам, які 30 листопада 2017 року пошкодили кілька стовпців та були затримані «на гарячому» патрульними, загрожує до 15 діб арешту.

Як повідомляв Житомир.info, 21 листопада 2017 року на майдані Соборному у Житомирі почали встановлювати пластикові помаранчеві стовпчики для кращої навігації. Пізно ввечері 22 листопада невідомі пошкодили один, а в ніч на 25 листопада - ще кілька стовпчиків на маійані.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: КП УАШ навігаційні стовпчики майдан Соборний вандали 
Матеріали по темі