Місто

Головний архітектор Житомира показав «Мапу святкових локацій»

12 December 2017, 14:12

У Житомирі на майдані Корольова та на вулиці Михайлівській продовжуються приготування та облаштування територій до новорічних та різдвяних свят.

Вже відомо, що у місті, як і минулого року, буде три локації: біля кінотеатру «Жовтень» - фаст-фуд, на майдані Корольова – головна ялинка, будиночок святого Миколая та народні майстри продаватимуть свої поробки. А також на вулиці Михайлівській має вже зовсім скоро запрацювати льодова ковзанка. На пішохідній вулиці будуть розміщуватися й дитячі атракціони, а також чотири льодові скульптури з логотипом Житомира, ангелом, цифрою 2018 та собакою.

12 грудня на своїй сторінці у Facebook головний архітектор міста Юрій Безбородов опублікував мапу святкових локацій, і всі охочі можуть переглянути, що і де буде знаходитися під час свят у Житомирі.

Нагадаємо, 6 грудня виконком затвердив святкові заходи та проведення у Житомирі Різдвяного ярмарку зі слабоалкогольними напоями.

https://www.zhitomir.info/f/images/2017/12/12/170984/5a3fdd6e154e8.jpg

Фото Юрія Безбородова

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі вже вчетверте планують провести Різдвяний ярмарок, який триватиме з 19 грудня 2017 року до 14 січня 2018 року. Так як і минулого року – ярмарок буде розміщуватися на трьох локаціях. Наразі організатори ярмарку думають, чи встановлювати льодові скульптури, та шукають спонсорів.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Різдвяний ярмарок святкування Михайлівська ілюмінація мапа локацій 
Матеріали по темі