Місто

Директор КП «УАШ» пояснив, чому у центрі Житомира в дощ асфальтують дорогу

13 December 2017, 12:35

Аварійний ремонт глибоких ям у центрі Житомира 13 грудня проводять комунальники попри мряку.

Директор КП «Управління автомобільних шляхів» міської ради Сергій Янушевич пояснив журналістам Житомир.info, чим зумовлені такі роботи.

«На жаль, сьогодні пішов дощ, але все рівно було прийняте рішення про те, що підприємство вийде і виконає роботи по асфальтуванню саме аварійних ям. На зиму ми їх не можемо залишити і якщо зараз випаде сніг, ці ями зможуть спричинити якусь аварійну ситуацію. Забивка цих аварійних ям - це саме тимчасовий аварійний ремонт. На весну ми будемо робити це нормально з фрезеруванням, з укладником, з гарячим асфальтом. На жаль, асфальтний завод вже не працює, вже сезон закінчився, тому було прийняте рішення саме на такий ремонт», - сказав Сергій Янушевич і зазначив, що готовий, до негативної реакції житомирян.

«Готовий до тролінгу, але прошу віднестись з розумінням, тому що ніхто з водіїв не хоче пробивати скати на якихось глибоких ямах. Я ще раз повторюю, що ми будемо забивати тільки глибокі ями, це тимчасове рішення проблеми і на весну ми будемо робити це нормально. Справа в тім, що є спеціальна технологія, аварійний ремонт можна виконувати і при нульовій температурі. Просто те, що пішов дощ - вранці, коли ми виїжджали, була нормальна погода. Можливо, розпогодиться і будемо продовжувати роботи надалі», - сказав він.

Директор КП «ЖУАШ» повідомив, що упродовж дня бригада комунальників планує виконати ремонт по майдану Соборному та вул. Перемоги. 14 грудня планують залатати ями на перехресті Бориса Тена/Грушевського біля трамвайних колій.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ремонт доріг сніг КП УАШ Янушевич 
Матеріали по темі