Місто

У Житомирі забудовник ділянок, від яких власник хотів відмовитись, збирається відкрити офіс для продажу квартир

13 December 2017, 18:14

Хмельницьке ТОВ «Теко-Маркет» хоче отримати погодження виконавчого комітету для розміщення на Корбутівці офісу з продажу/придбання житла.

Відповідний проект рішення виконкому 13 грудня опублікований на сайті Житомирської міської ради.

«Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Теко-Маркет» від 06.12.2017 та з метою надання консультативної допомоги громадянам міста з питань продажу/придбання житла і нежитлових приміщень в запланованих до будівництва багатоквартирних житлових будинках з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення, відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради вирішив погодити товариству з обмеженою відповідальністю «Теко-Маркет» розміщення офісу за адресою вул. Чуднівська, 114 з продажу/придбання житла та нежитлових приміщень багатоквартирних житлових будинків з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення по проїзду Шпаковському, 18 (будинок №1) та по проїзду Шпаковському, 20 (будинок №2) терміном на два роки», - йдеться у проекті рішення.

Нагадаємо, питання земельної ділянки за цими адресами стало приводом для збурення на сесії міської ради 9 листопада цього року. Тоді ж мер Сергій Сухомлин повідомив, що від ЖБК «Полісся-2016» надійшла заява з проханням винести на розгляд сесії питання про припинення права користування земельною ділянкою площею 0,2982 га за адресою проїзд Шпаковський, 18,20. Втім, це питання зняли з розгляду сесії.

ТОВ «Теко-Маркет» зареєстроване у м.Хмельницький, кінцевий бенеціфіарний власник – Мазур Віталій Васильович, він же є й серед засновників житомирського ЖБК «Полісся-2016».

Як повідомляв Житомир.info, рішенням сесії міської ради від 25 травня цього року ЖБК «Полісся-2016» отримав в оренду на 5 років 0,3 га землі по проїзду Шпаковському для будівництва багатоквартирного житлового будинку.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: забудовник будівництво земельна ділянка 
Матеріали по темі