Події

Суд у Житомирі обрав запобіжні заходи 8 членам угрупування, які вкрали 30 кг золота з машини підприємців

15 December 2017, 17:36

Вісьмох з дев'яти затриманих за підозрою в пограбуванні ювелірів у Житомирській області утримуватимуть у СІЗО протягом двох місяців. Таке рішення ухвалив суд у Житомирі, засідання щодо дев'ятого учасника угрупування триває.

Про це інформує ТСН 15 грудня о 17:15.

«В коридорах та у залах засідань посилені заходи безпеки. Засідання з обрання запобіжних заходів відбувались одночасно у трьох залах. Туди по черзі заводили підозрюваних. Це чоловіки віком від 25 до 55 років, в кількох з них були садна на обличчях. Усі затримані на суді відмовляються давати свідчення і кажуть, що до злочинів не причетні», - йдеться у повідомленні.

«Я не здійснював того, що говорять. Я перебував в машині, в якій була зброя. Я не збирався грабувати нічого. Машина була куплена, там лежала зброя, я роздивився і збирався її здати до відповідних органів», - так говорив на засіданні підозрюваний Расім Самілов.

Прокурори просили суд усіх підозрюваних взяти під варту. Бо більшість з них зареєстровані на окупованій частині Донеччини. І слідчі певні - затримані можуть втекти саме туди. Адвокати затриманих - просили відпустити їх під домашній арешт чи заставу.

Чоловіків етапували до Житомира, бо усім інкримінують пограбування ювелірів поблизу Бердичева. Тоді зловмисники викрали 30 кілограмів золота.

Як повідомляв Житомир.info, підозрюваних у збройному нападі затримали 14 грудня, як каже поліція, за мить до запланованого злочину - нападу на будинок заможних запорізьких підприємців. На деяких затриманих була форма поліції, у чоловіків знайшли зброю та боєприпаси.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція ГУНП банда ОПГ затримання ювеліри суд 
Матеріали по темі