Суспільство

Компанію «Рудь» нагородили за вагомий внесок у розвиток Житомира

7 September 2020, 16:30

З нагоди Дня підприємця в номінації «Соціально відповідальний бізнес Житомира» АТ «Житомирський маслозавод» - компанія «Рудь» отримала нагороду за вагомий внесок у розвиток міста Житомира. Нагороду отримав президент компанії – Петро Рудь.

АТ «Житомирський маслозавод» є одним з найбільших платників податків в Житомирській області та підприємств-благодійників. За 2019 рік підприємством було сплачено близько 183 млн. грн податків та зборів. Компанія постійно створює нові робочі місця, своєчасно сплачує заробітну плату. Приймаючи участь в благодійному русі, АТ «Житомирський маслозавод» підтримує соціально незахищені верстви населення, спортивну, культурну, освітню, медичну, духовну сфери Житомира. Цієї весни компанія «Рудь» передала сучасний апарат штучної вентиляції легень S 1100 Обласній клінічній лікарні ім. О.Ф.Гербачевського для порятунку хворих житомирян. Також більше 2000 спеціальних комбінезонів було надано лікувальним установам міста та району. Особлива увага приділяється дітям, пенсіонерам та допомозі нашим воїнам в АТО, також виділяються кошти для їх подальшої реабілітації. Щоб Житомир став ще ошатнішим містом та для зручності житомирян в серпні цього року компанія «Рудь» здійснила реконструкцію міського годинника на Соборній площі. Замість старих конструкцій встановлено сучасні LED-екрани, які відповідають високим вимогам до якості зображення та надійності роботи.

«Соціально-орієнтована модель підприємництва дасть змогу підприємствам відповідати сучасним ціннісним орієнтаціям суспільства. Я - за прозорий бізнес, чесну сплату податків, офіційну зарплату, постійний розвиток підприємств та місцевої інфраструктури.

Дякую за визнання внеску компанії «Рудь» у розвиток рідного Житомира. Будемо й надалі приймати участь у проєктах, які роблять наше місто кращим», - зазначив Петро Рудь.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Рудь нагорода підприємець  
Матеріали по темі