ДОПОМОГА

На базі Житомирської ОВА запрацював кол-центр, де консультують переміщених осіб

21 March 2022, 20:59

На базі Житомирської обласної військової адміністрації розпочинає діяти кол-центр з питань тимчасово евакуйованих осіб.

Про це 21 березня у Telegram повідомила Житомирська ОВА.

«На сьогодні вже тисячі жителів Житомирщини прийшли на допомогу нашим громадянам, які покинули свої домівки через війну. Зокрема щодня зростає кількість громадян, які евакуюються через дії російських окупаційних військ на Київщині, і ми продовжуємо приймати нових біженців. Але наразі важливо забезпечити не лише дах над головою, необхідний одяг та медикаменти, а й проводити відповідні консультації, щоб створити подальший план дій для переміщених осіб», – зазначають в ОВА.

Тому за сприяння держави відсьогодні, 21 березня, на базі Житомирської обласної військової адміністрації розпочинає дію кол-центр з питань тимчасово евакуйованих осіб, що постраждали через російську агресію.

Контактний телефон Кол-центру: +380 (96) 656-98-24.

Як Житомир приймав переселенців, які вимушені залишати рідні міста і села через російську агресію, у міському колегіумі та у гуртожитку професійного ліцею - дивіться у сюжеті.

Нагадаємо, у Житомирі в Палаці культури допомагають переселенцям, військовим та житомирянам, які мають у цьому потребу. Тут можна отримати одяг, взуття, ковдри, іграшки та багато іншого.

Зазначимо також, що у житомирській приватній школі кожного дня приймають на ночівлю переселенців та допомагають дістатися кордону.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 8 березня Сергій Сухомлин інформував, що вимушених переселенців зі Сходу, Харківської та Київської областей розміщують у житомирських школах та дитсадках, та називав номери закладів. Пізніше мер пояснив, чому оприлюднює інформацію про розміщення біженців у школах та дитсадках.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: війна воєнний стан евакуація біженець біженці переселенець переселенці  
Матеріали по темі