Події

Вчителя з села Житомирської області затримали за підозрою в убивстві та пораненні колишніх учнів

27 April 2024, 10:55

Поліція Житомирщини затримала вчителя за підозрою у вбивстві та пораненні колишніх учнів. У ході конфлікту та бійки 23-річний чоловік завдав ножових поранень двом 17-річним юнакам, у результаті чого один із них загинув. Чоловіку загрожує довічне позбавлення волі.

Про це 27 квітня повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«У ході конфлікту та бійки 23-річний чоловік завдав ножових поранень двом 17-річним юнакам, у результаті чого один із них загинув. Чоловіку загрожує довічне позбавлення волі. Подія сталась ввечері 25 квітня у селі Луковець на Житомирщині. До поліції звернулась місцева мешканка, яка повідомила, що неподалік магазину двоє юнаків отримали ножові поранення від незнайомця. На місце події негайно прибули слідчо-оперативна група та медики», - йдеться в повідомленні.

Як стало відомо правоохоронцям, двоє хлопців приїхали до свого колишнього вчителя, аби з’ясувати стосунки. Один із них звинуватив чоловіка, що той залицявся до його дівчини. Згодом конфлікт переріс у бійку. 23-річний чоловік дістав ножа та почав наносити удари опонентам. Для 17-річного жителя смт Хорошева поранення стало смертельним. За життя його однолітка, мешканця с. Краївщини, нині борються медики.

Оперативники розшукали підозрюваного за місцем проживання та затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Поліцейські знайшли та вилучили ймовірне знаряддя злочину – ніж, та відправили його на експертне дослідження.

Слідчі відділення поліції № 4 Житомирського райуправління за погодженням з процесуальним прокурором повідомили чоловіку про підозру в умисному вбивстві (п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України) та замаху на вбивство (ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 КК України). Слідство клопотатиме до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За вчинення тяжких злочинів чоловікові загрожує позбавлення волі на строк до 15-ти років або довічне увʼязнення.

Пресслужба Житомирської обласної прокуратури 27 квітня повідомила, що розслідуванням установлено, що особливо тяжкі злочини скоїв 23-річний житель Новоборівської об’єднаної територіальної громади, що в Житомирському районі.

«Подія сталася у четвер, 25 квітня, пізно увечері. До помешкання підозрюваного, який працює вчителем місцевого навчального закладу, приїхали троє хлопців із сусідніх населених пунктів. Приятелі мали намір з’ясувати питання, що стосується особистого характеру. Недружня розмова відбувалася з емоційною напруженістю. А потім між ними виникла штовханина, під час якої підозрюваний вдарив декілька разів неповнолітнього співрозмовника ножем у живіт. 17-річний хлопець помер на місці», - повідомляє прокуратура.

Після цього вчитель заподіяв ножові поранення у спину ще одному хлопцеві. 18-річного потерпілого доставлено до реанімаційного відділення лікарні.

Підозрюваного затримано у порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Досудове розслідування проводить відділення поліції № 4 Житомирського райуправління поліції.

Нагадаємо, 24 квітня у м.Овруч Житомирської області 45-річний чоловік вдарив ножем у шию 48-річного сусіда, потерпілий помер

Як повідомляв Житомир.info, 10 квітня 2024 року колегія суддів винесла вирок 21-річному хлопцю, який у 2020 році задушив матір двох дітей у селі Ярунь Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство вчитель учень ніж Хорошів замах на вбивство  
Матеріали по темі