Місто

Влада Житомира нагадала, що капітальні ремонти доріг на 2024 рік не заплановані

8 May 2024, 15:33

Кошти на капітальні ремонти доріг у Житомирі на 2024 рік у місцевому бюджеті не закладали.

Про це 8 травня повідомляє пресслужба Житомирської міської ради.

«Громадо! Надходять численні звернення з приводу ремонту асфальтобетонного покриття: доріг, провулків тощо. Повідомляємо: коштів на капітальні ремонти не на цей рік у місцевому бюджеті не закладали. У зв’язку з тим, що військового ПДФО у громад більше немає, а запитів від військових частин не меншає, велика частина бюджету йде на допомогу ЗСУ. Наприкінці року закладали 300 мільйонів гривень в бюджеті на 2024 рік на підтримку нашої армії. 106 мільйонів вже використано: це дрони, РЕБи та інше обладнання, необхідне на фронті. Також – в пріоритеті фінансування критичної інфраструктури, освіта, медицини. Тому просимо всіх поставитись із розумінням», - йдеться у повідомленні.

Міська влада наголошує, що на цей рік передбачені поточні ямкові ремонти асфальтобетонного покриття та ремонт провулків шляхом грейдерування.

Фото з сайту міської ради

Нагадаємо, 27 березня заступник мера Олександр Шевчук розповідав, що у 2024 році в Житомирі комунальники планують зробити поточні ремонти доріг на понад 120 вулицях та провулках, капітальних ремонтів проводити не будуть.

Як повідомляв Житомир.info, 26 лютого 2024 року працівник КП «УАШ» розпочали аварійний ремонт дороги на вулицях Шевченка, Фещенка-Чопівського та Коцюбинського. Згодом ями латали на вул. Привокзальний майдан, вул. Вітрука, вул. Івана Сльоти.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада ремонт дорога бюджет ПДФО 
Матеріали по темі