Місто

Погрожував шматком розбитої пляшки – поліцейські затримали чоловіка, який удень пограбував 49-річну житомирянку

9 May 2024, 12:38

У Житомирі поліцейські затримали причетного до розбійного нападу на жінку. Подія сталася 6 травня поблизу залізничних колій на околиці міста. Погрожуючи шматком розбитої скляної пляшки, незнайомець відібрав у 49-річної житомирянки ґаджет. Поліцейські Житомирського райуправління оперативно встановили та затримали підозрюваного.

Про це 9 травня інформує Житомирське районне управління поліції.

«Потерпіла, яка одразу ж звернулася до поліції, розповіла, що близько 16.00 йшла стежкою на свою присадибну ділянку, коли ззаду зненацька її штовхнув незнайомий чоловік. Не втримавшись на ногах, жінка впала, а нападник, погрожуючи шматком розбитої скляної пляшки, почав вимагати цінні речі. Налякана жінка віддала йому свій мобільний телефон. Чоловік одразу втік», - йдеться в повідомленні.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського районного управління. Оперативники кримінальної поліції вже за кілька годин встановили підозрюваного та розшукали його за місцем тимчасового проживання у Житомирі.

«Встановлено, що 32-річний містянин вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення подібних діянь та лише нещодавно звільнився з місць позбавлення волі. У нього й вилучили мобільний телефон потерпілої», - повідомили правоохоронці.

Нині слідчі Житомирського районного управління поліції, за процесуального керівництва окружної прокуратури, повідомили чоловікові про підозру в учиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 (Розбій) КК України. 8 травня, за ініціативою правоохоронців, судом йому було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Відповідно до чинного законодавства, за вчинене чоловікові загрожує від 8 до 15 років ув’язнення з конфіскацією майна.

З власних джерел Житомир.info стало відомо, що розбійний напад стався у районі залізничного вокзалу.

Нагадаємо, 7 травня поліцейські затримали причетних до розбійного нападу на 43-річного житомирянина, який розповів, що ввечері він чаркував з малознайомими чоловіками у дворі однієї з багатоповерхівок. Згодом вони посварилися і двоє житомирян, віком 39 та 28 років, напали на нього та відібрали у мобільний телефон, гроші та інші речі.

Як повідомляв Житомир.info, у квітні 2024 року поліцейські затримали житомирянина, який, погрожуючи ножем 34-річній продавчині, викрив з каси понад 7 тисяч гривень у магазині на Польовій.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розбій поліція напад телефон житомирянка Житомир  
Матеріали по темі