Суспільство

Аеророзвідники Житомирської бригади за добу знищили ворожу гармату, міномети та влаштували окупантам «буханкоцид»

3 September 2024, 13:43

148-ма окрема артилерійська Житомирська бригада Десантно-штурмових військ ЗСУ показала роботу своїх аеророзвідників.

Відео опублікували 3 вересня на сторінці бригади у facebook.

«І зійшов нищівний вогонь на голови ворогам! За добу наші аеророзвідники знищили російську самохідну гармату 2С19 «Мста-С», вивели з ладу кілька мінометів, уразили КамАЗ та знищити кілька буханок, які перевозили особовий склад та паливно-мастильні матеріали. Як це було — дивіться у нашому ексклюзивному репортажі» - йдеться в дописі.

«Нині ударні дрони — один з найефективніших способів ураження ворогів. Саме досвідчений екіпаж аеророзвідників «Vandal» 148-ї бригади щодня рясно влаштовує «буханкоцид», знищує ствольну та причіпну артилерію окупантів, палить їхні танки, «бехи», КамАЗи та живу силу у взаємодії з нашою аеророзвідкою», - пишуть десантники.

Нагадаємо, 27 серпня 30-та окрема механізована бригада ім. князя Костянтина Острозького показала роботу своїх протитанкістів, які запалюють феєрверки ворожої бронетехніки.

Як повідомляв Житомир.info, 23 серпня 2024 року президент України присвоїв почесне найменування «Житомирська» 148-й окремій артилерійській бригаді Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: бригада 148-ма бригада десантник ДШВ аеророзвідник війна ЗСУ БпЛА  
Матеріали по темі