Місто

Вранці біля Житомира сапери підірвали збиті «шахеди», не панікуйте і не вірте чуткам, - Сухомлин

6 September 2024, 10:45

Мер Житомира Сергій Сухомлин пояснив причину гучних вибухів, які вранці 6 вересня чули містяни – сапери підірвали збиті напередодні ворожі «шахеди».

Також мер у відеозверненні закликав не вірити різним чуткам.

«Сьогодні зранку багато житомирян чули потужні вибухи, і по місту пішли плітки, що «знов ракета прилетіла». Сьогодні наші сапери підривали ті «шахеди», які були збиті після останнього нальоту на місто Житомира. Вони лежали в полі, в інших містах, їх просто підривали. Військові не завжди попереджають нас про те, що будуть проводитися такі роботи, але це їх справа і головне їм довіряти», - сказав мер Житомира.

Він також прокоментував чутки про те, що над Корбутівкою кружляв «шахед»-розвідник, а білоруси готують напад на Житомир і Вінницю, щоб дійти до Придністров’я.

Нагадаємо, у ніч на 5 вересня ворог атакував Україну 78 ударними БпЛА типу «Shahed», в результаті протиповітряного бою було збито 60 ударних безпілотників, в тому числі і силами ППО в Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, 28 серпня 2024 року вибухотехніки поліції Житомирської області знищували ворожі касетні боєприпаси, які були виявлені під час роботи на місцях обстрілів крилатими ракетами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибух Сухомлин шахед сапер БПЛА 
Матеріали по темі