Політика

У Житомирі фракцію БЮТ намагаються залякати через напад на будинок керівника фракції. Офіційна заява. ФОТО

28 October 2008, 16:20

 

26 жовтня ввечері відбувся напад на депутата Житомирської міської ради та голови фракції БЮТ Володимира Семенистого. Троє озброєних пістолетами з глушниками людей, отруївши собаку увірвались у будинок. Володимир Семенистий на час нападу був відсутній. Нападники зв’язали дружину депутата та намагались з’ясувати, де знаходиться Володимир Степанович. В будинку вчинили розгардіяш та погрожували дружині депутата розправою.

 

Про підготовку нападу свідчить те, що нападники були добре екіпіровані, мали рацію та вели переговори з організатором нападу. Гроші та цінні речі брали вибірково, що говорить не про напад з метою пограбування.

Це також підтверджують слова нападників: «Якщо він (Володимир Семенистий) не заспокоїться, то йому не допоможе навіть Юлія Тимошенко».

 

Голова фракції БЮТ пов’язує напад із позицією фракції щодо спроби «дерибану» землі на минулій сесії Житомирської міської ради за схемою так званих «сінокосів». Очевидно, напад – спроба залякати фракцію для того, щоб здобути лояльність фракції на наступній сесії Житомирської міської ради 6 листопада.

 

Це вже не перша спроба методами погроз, тиску та політичного шантажу впливати на членів фракції з метою отримання потрібних результатів підтримки тих чи інших питань з боку міської влади.

Фракція заявляє, що не піддасться на залякування та буде протидіяти «дерибану» землі та майна громади.

 

 

 

Прес-служба облорганізації БЮТ

 

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі