Суспільство

Графу Мішелю Терещенку житомирські дворяни вручили медаль. ФОТО

27 March 2009, 13:42

У рамках свого перебування на Житомирщині граф Мішель Терещенко побував у гостях Житомирського «Дворянського Союзу».   Його зустріли Магістр громадського об’єднання «Дворянський  Союз»  Сер Вадим Роланд-Майкл Кіплінг, Віце-канцлер  -  Павло Ментов,  Канцлер «Дворянського Союзу» Валентин Кузнєцов та інші члени об’єднання.

На зустрічі Мішелю Терещенку вручили  пам’ятний знак – медаль «200 років Георгієвському Хресту».  Як зізнався  граф Терещенко – це перша нагорода в Україні з моменту його  перебування на історичній батьківщині пращурів. Такої ж відзнаки був удостоєний регіональний представник  «Фундації спадщини Терещенко» Леонід Погребний.

 

 

 

 

Високий гість виявив неабияку зацікавленість діяльністю «Дворянського Союзу». Обговорювалися питання духовного та культурного розвитку,  збереження славної спадщини роду Терещенків.    Також було прийнято ряд рішень про спільну  діяльність у цих напрямках. 

Мішель Терещенко  позитивно сприйняв пропозицію стати почесним членом «Дворянського Союзу». На згадку про своє перше перебування у житомирських дворян  граф Мішель Терещенко залишив  запис у книзі почесних гостей  з побажаннями процвітання і розвитку громадському   об’єднанню «Дворянський Союз».  Він також подарував кілька книг, які розповідають про життя і діяльність родини Терещенків.

 Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі