Події

В Житомирской области петарда залетела в квартиру. ФОТО

4 January 2010, 10:21

Здається, скільки не говори про небезпеку та обережність при користуванні новорічними петардами, ракетами, салютами та іншою вибухівкою, все марно, кажуть люди. Традиційно для когось свято Нового року приносить масу задоволення, ну а комусь — зайві проблеми. Запалена невідомим ракета нанесла шкоду оселі та добряче зіпсувала святковий настрій Тетяні Оберемській, яка мешкає у бердичеві у п’ятиповерхівці. Жінка розповідає: вона пішла на балкон за їжею, як раптом почула вибух, - пише ТРК ВІК.

Тетяна Оберемська, мешканка будинку: «Тільки-но взяла їжу, підняла руку, аби закрити балконні двері, як почула страшний вибух. Хата вмить наповнилася димом. Спочатку я подумала, що це вибухнув котел: навіть фахівця викликала. Потім вимушена сплатити гроші за помилковий виклик, адже у котлові було все нормально.»

Чимала дірка у склі, розбитий посуд, шматки ракети та злякані люди... 57-річна власниця квартири — інвалід ІІ-ї групи, вже понад 20 років сама виховує сина. Валерій — інвалід І-ї групи — 34 роки вимушений пересуватися на візкові. Тетяна Оберемська переконана, що вибух — справа рук когось із мешканців будинку, довести це просить правоохоронців. Страшним для жінки є не розбите кухонне приладдя чи вікно, хоча у січні місяці це є досить відчутною проблемою. Турбує її інше.

 «А якби це трапилося не на кухні, а у кімнаті?! У цьому кутку любить сидіти і слухати музику мій син. Йому розірвало б череп, а мені що було б робити?» - говорить пані Тетяна.

Жінка сподівається, що співробітники Бердичівської міліції знайдуть винуватця пригоди, змусивши відповісти його за законом.

http://www.trkvik.tv/images/upload/images/8143.full.image.jpg

http://www.trkvik.tv/images/upload/images/8145.full.image.jpg

http://www.trkvik.tv/images/upload/images/8144.full.image.jpg

http://www.trkvik.tv/images/upload/images/8146.full.image.jpg

http://www.trkvik.tv/images/upload/images/8147.full.image.jpg

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі