Місто

По програмі «Доступне житло» у Житомирі до кінця року введуть в експлуатацію 9-поверховий будинок

2 March 2011, 14:25

У Житомирі до кінця 2011 року обласна влада має намір ввести в експлуатацію 178-квартирний будинок на основі державної програми «Доступне житло». Ціна будівництва об’єкту – близько 35 млн. гривень.

Про це Житомир.info стало відомо на спільній конференції влади області та керівництва Холдингової компанії «Київміськбуд».

9-поверховий будинок у Житомирі, за адресою пр. І. Богуна, 5 вводиться на основі державної програми «Доступне жило». Програма полягає у тому, що державна підтримка передбачає сплату 30% вартості квартири за рахунок бюджетних коштів, решту сплачує покупець.

«Ви знаєте що в Україні діє програма «Доступне Житло». Вона полягає в тому, що 70% сплачує громадянин, а 30% держава. Право на державну підтримку мають громадяни, які перебувають на квартирному обліку», - сказав президент АТ холдингової компанії «Київміськбуд» Михайло Голиця.

Для учасників програми ціна буде складати від 4240 до 4947 гривень за 1 кв.м. У будинку за адресою пр. І. Богуна, 5 буде 49 однокімнатних квартир, 100 двокімнатних, 23 трикімнатні, 2 чотирикімнатні та 4 п’ятикімнатних квартир.

Губернатор Житомирської області Сергій Рижук наголосив, що за програмою планується ввести в експлуатацію, ще близько 12 об’єктів.

Президент АТ холдингової компанії «Київміськбуд» Михайло Голиця та Губернатор Житомирської області Сергій Рижук.

Президент АТ холдингової компанії «Київміськбуд» Михайло Голиця

ФОТО: В'ячеслав Ратинський

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі