Події

Житомирський міліціонер пояснив чому заїхав на поле і стріляв у фермера

16 May 2012, 12:48

 На Житомирщині міліціонер розстріляв фермера. Конфлікт стався у полі. Правоохоронець разом із дружиною власним авто проїхали із сотню метрів по посівах. Це не сподобалося фермерові. З’ясовуючи стосунки міліціонер дістав травматичний пістолет і тричі вистрілив в аграрія, - повідомляє ТСН.

Пана Володимира міліціонер поранив у груди та спину. Фермер каже, що міліціонер вихопив зброю одразу по тому, як його запитали: чого автівкою толочить засіяне поле.

«Він вистрелив мені в груди. Я розвернувся і впав на коліна. Тоді він вистрелив ще раз мені у спину», - розповідає постраждалий.

У міліціонера, який стріляв у фермера, своя версія. Мовляв дружині стало зле, тому звернув з дороги. Що то було поле засіяне ячменем, а не просто травою, каже й не підозрював. А чоловік, нічого не пояснивши, накинувся на нього із кулаками. Тому змушений був зброєю захищати себе й дружину.

«Мене вдарили по голові, в мене запаморочилося. Трохи зір погіршився. Тому сказати конкретно, куди я цілив, я не можу. Орієнтувався на нижню частину тіла», - каже міліціонер.

І міліціонер, і фермер у лікарні. Фахівці оцінюють їхній стан як середньої важкості. У фермера зі спини дістали кулю, яка застряла біля нирки. У міліціонера закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забої і побої.

Тим часом в управлінні, де служить старший лейтенант міліції, перевірили всі обставини інциденту. Упевнені - співробітник не винен.  Чи правомірно правоохоронець застосував зброю – з’ясовують у прокуратурі. 

 

 ТСН

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі