Спорт

Чемпіон Житомирського району з футболу визначився на останніх хвилинах Золотого матчу

15 October 2013, 15:34

13 жовтня на стадіоні с. Глибочиця відбувся «золотий» матч РОС-чемпіонату Житомирського району з футболу 2013 року між командами «Танкіст» (Новогуйвинське) та «Профільтех» (Іванівка). На фініш чемпіонату команди прийшли з рівною кількістю очок в турнірній таблиці, тому для визначення чемпіона, згідно регламенту чемпіонату, довелось проводити додаткову гру.

Матч викликав неабиякий інтерес серед футбольних уболівальників Житомирського району та міста Житомира. Свідченням цьому стали заповнені трибуни стадіону та велика кількість уболівальників навколо футбольного поля. Тепла осіння погода сприяла чудовому настрою усіх присутніх.

Сама гра видалась досить цікавою і напруженою. Рівень футболу продемонстрований обома командами був досить високий. Перший тайм більше вдався команді з Новогуйвинського, яка зуміла забити м’яч. На другий тайм іванівські гравці вийшли мобілізованими і зарядженими на боротьбу. Їм вдалося захопити ініціативу і вже до середини тайму не лише зрівняти рахунок, а і вийти вперед. Однак вилучення, яке отримав гравець команди «Профільтех» перевернуло все з ніг на голову, і новогуйвинцям вдалося зрівняти рахунок. Кінцівка матчу проходила в обопільних атаках і «Танкіст» на останніх хвилинах до завершення зумів упіймати іванівську команду на контратаці і вирвати перемогу з рахунком 3:2.

Відтак чемпіоном Житомирського району з футболу 2013 року  втретє поспіль стала команда «Танкіст» (Новогуйвинське), з чим ми її і вітаємо!

Цього ж дня відбулись матчі попереднього раунду розіграшу Кубку Житомирського району 2013 року.

Результати матчів попереднього раунду:

Троянів – Кодня 1:1 (1:1) по пен. 7:8

«Кристал» (Озерне) – «Енергія» (Гадзинка) 4:1

Тетерівка – Зарічани +/-

Тютюнники – «Промінь» (Левків) 2:6 (0:4)

«Чайка» (Глибочиця) – «Зоря» (Оліївка) 5:0 (2:0)

Клітчин – «Граніт» (Давидівка) 0:5 (0:3)

Довжик – Сінгури 1:2 (1:2)

Станишівка – Дениші 1:0 (1:0)

Тепер до переможців попереднього раунду в 1/8 фіналу приєднаються команди вищої ліги. Матчі 1/8 фіналу відбудуться 20 жовтня.

Докладнішу інформацію про розіграш Кубку Житомирського району дивіться на офіційному сайті Житомирської районної федерації футболу www.ffzt.org.ua

Прес-служба Житомирської районної федерації футболу 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі