Події

На Польовій у Житомирі невідомі побили чоловіка та залишили помирати на вулиці

22 December 2017, 10:50

У Житомирі на Польовій 18 грудня троє невідомих побили чоловіка та залишили помирати на вулиці.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала житомирянка Наталія.

«18 грудня у проміжку часу між 22.00 та 23.30 в районі Смолянки троє невідомих по-звірячому побили мого чоловіка Михайла та залишили помирати у люту заметіль. Це все, що він міг пригадати. Після обстеження лікарів він має травми, нетипові для простого побиття: є припущення, що після бійки його збив автомобіль. І перша, і можлива друга ситуації нанесли значної фізичної шкоди його здоров'ю та моральної всій нашій родині...», - написала Наталія.


У прес-службі головного управління Нацполіції у Житомирській області факт про нанесені тілесні ушкодження підтвердили.

«18 грудні о 23:00 га лінію «102» надійшло повідомлення про те, що по вулиці Івана Гонти жителю обласного центру, 1967 р.н., невідомим були спричинені тілесні ушкодження. За вказаним фактом поліцією розпочато кримінальне провадження за статтею 296 (Хуліганство). В рамках досудового розслідування встановлюються причетні особи», - розповіли у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 9 липня 2017 року близько 19:00 на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Крошенській сталась бійка. На місці події патрульні виявили чоловіка з тілесними ушкодженнями. Виявилось, що його побила компанія невідомих осіб. Патрульні з’ясували прикмети нападників. Невдовзі інспектори затримали групу осіб, які підходили за орієнтуванням.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція ГУНП побиття Житомир 
Матеріали по темі