Влада

Водіїв застерігають: у Житомирській області очікується туман та ожеледиця

23 January 2018, 17:33

23 січня до кінця доби та упродовж 24 січня по Житомирській області та місту очікується туман з видимістю 200-500 метрів.

Про це інформує прес-служба служби автомобільних доріг у Житомирській області.

«Окрім цього, вночі стовпчик термометра буде знаходитися на рівні 13-15 градусів нижче нуля, вдень – від -5 до -9 градусів. Опадів не очікується. Під час керування автомобілем в тумані водіям рекомендується знизити швидкість руху, при наявності протитуманних фар увімкнути їх спільно з ближнім світлом. Варто дотримуватися безпечної дистанції, а під час зупинки вмикати аварійну світлову сигналізацію та уникати різких маневрів на дорозі», - йдеться у повідомленні.

Також Житомирський обласний центр з гідрометеорології інформує, що 24 та 25 січня на дорогах ожеледиця.

«Хмарно з проясненнями, без опадів. Вітер північний, 3-8 м/сек. Температура повітря вночі -12…-17, вдень -2…-7 морозу. 25 січня хмарно з проясненнями, без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південний, -5…-10 м/сек. Температура повітря вночі -5…-10 морозу, вдень від -2 морозу до +3 тепла», - інформують синоптики.

Як повідомляв Житомир.info, на час негоди для учасників дорожнього руху при об’єктах ДП «Житомирський облавтодор» існують місця для обігріву.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД туман ожеледиця погода  
Матеріали по темі