Місто

Житомирський картонний комбінат запрошує містян разом з гуртом DrymbaDaDzyga відсвяткувати 56-річчя підприємства

13 June 2018, 14:22

16 червня о 19:30 на вулиці Михайлівській відбудеться концерт гурту DrymbaDaDzyga, який організовує Житомирський картонний комбінат до 56-річниці запуску першого цеху.

За словами представників Житомирського картонного комбінату, історія їх підприємства починається ще з 1962 року.

«У червні 1962 року був запущений перший цех Житомирської картонної фабрики. З цього починається історія нашого комбінату, нашого мікрорайону. Ми вважаємо, з цього починається і сучасна історія нашого міста. Сьогодні Житомирський картонний комбінат - приклад соціально відповідального бізнесу. Більше 60 млн грн податків, більше 700 працівників із середньою зарплатнею біля 9 тис. грн», – написав у своєму аккаунті у Фейсбуці, комерційний директор Житомирського картонного комбінату Вадим Ліскі.

На День народження свого підприємства керівництво картонного комбінату підготувало концерт неймовірно драйових хлопців та дівчат із гурту DrymbaDaDzyga, а також безліч сюрпризів як для житомирян, так й окремо для мешканців мікрорайону.

«16 червня о 19:30 на сцені пішохідної вулиці Михайлівської відбудеться концерт гурту DrymbaDaDzyga. Це дуже відомий етно-рок гурт, який працює з етнічними матеріалами. Житомиряни його знають, адже гурт вже декілька разів приїжджав до обласного центру. Формально це все готується до 56-ї річниці створення Житомирського картонного комбінату. Також, на Михайлівській цього дня буде зона дитячих розваг, будуть аніматори. Це все буде безкоштовно. Для мешканців мікрорайону картонного комбінату буде окрема заохочувальна програма. Заходи на Михайлівській розпочнуться о 18:30, а концертна програма о 19:30. Тож, запрошуємо всіх житомирян розділити це свято разом з нами», – наголосили організатори свята.


Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі