Події

У житомирської волонтерки Юлії Толмачової обікрали гараж, де зберігалися зібрані речі для бійців на передову

11 July 2018, 17:14

З гаража житомирської волонтерки Юлії Толмачової вкрали речі, які вона зібрала для чергової поїздки до бійців на передову. Їхати Толмачова планувала в п’ятницю, 13 липня.

Про крадіжку волонтерка написала 11 липня на своїй сторінці у Facebook.

«Вкрадено форму, спеціальну амуніцію, плитоноски, взуття, каву, енергетики, навіть мій фронтовий "бронік" та багато-багато іншого. Я з таким трудом дістала для розвідника взуття 48 розміру - його теж вкрали! Як так можна, якась сволота , можна сказати, вкрала чиєсь життя там, на передку, адже всі знають, що все, що ми з такими потугами збираємо - все це рятує життя. Крадії, де ваша совість, де ваша порядність! Хоч чи можна вас назвати людьми, бо ви вкрали у хлопців, що вас же захищають», - обурюється Юлія Толмачова.

Вона просить негайно реагувати, якщо хтось буде бачити, або комусь запропонують по-дешевці: тактичні ремні, плитоноски (англійські та українські) , маскхалати «берізка» і «піксельні», тактичне взуття фірми «М-ТАК», італійську форму, французькі футболки, військові сірі брюки фірми «Айтек».

«Злодії були в рукавичках, півдня працювала поліція, кінологи з собаками, але крадії навіть перевдягли взуття на нове і сліди обриваються біля гаражу, плюс пройшов дощ. Це пограбування сталося під час мого перебування на реабілітації в Карпатах, приблизно 6-7 липня. Тварюки, якщо ви це читаєте - поверніть вкрадене, це чиїсь життя, якщо у вас є хоч краплина совісті», - закликає волонтерка та дає свій номер телефону – (067) 783-48-14.

У прес-службі головного управління Нацполіції у Житомирської області Житомир.info підтвердили факт відсутності частини військової амуніції.

«Зранку 11 липня до Житомирського відділу поліції було звернення щодо відсутності частини військової амуніції. Правоохоронці проводять перевірку», - розповіли у прес-службі поліції.

Як повідомляв Житомир.info, в січні 2018 року в Житомирі обікрали авто військового хірурга Юрія Свідерського – з машини зник військовий медичний рюкзак з усіма комплектуючими.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Толмачова волонтер крадіжка  
Матеріали по темі