Місто

Мобільний оператор lifecell, який першим запустив 4G у Житомирі, влаштовує промо-акцію на Михайлівській

19 July 2018, 16:27

Відтепер мобільний Інтернет четвертого покоління доступний абонентам lifecell у 909 населених пунктах України і до кінця 2018 року компанія має намір покрити зв’язком в технології LTE 1,5 тисячі міст та селищ. Послугу запущено на частотах діапазону 1800 МГц, що дозволяє охопити максимально якісним покриттям більшу територію України, ніж це було у діапазоні 2600 МГц.

Переваги мобільного зв’язку житомиряни відчули 30 березня 2018 року, коли на їх смартфонах з’явився знак «4G». У ще більшому доступі у жителів обласного центру стали фото, відео та спілкування з друзями. Варто наголосити на тому, що саме lifecell став першим оператором, який розгорнув у Житомирі швидкісний Інтернет-зв’язок 4.5G!

lifecell продовжує приємно дивувати своїх користувачів: у суботу, 21 липня, на вулиці Михайлівській, з 12:00 до 20:00 жителі Житомира та гості міста зможуть взяти участь у великій промо-акції та випробувати 4.5G від lifecell. Містяни зможуть отримати унікальні пропозиції від lifecel: 45 ГБ інтернет-трафіку в подарунок на сім днів, а також три місяці безкоштовного користування музичним додатком fizy та 50 ГБ сховища lifebox на один квартал. Житомиряни зможу відчути безліч переваг від лідера нового покоління Інтернету 4.5G, побачити приклади цифрового майбутнього, придбати USIM-карту або замінити на неї свою стару SIM-карту lifecell.

Отже, що таке 4.5G від lifecell?

4.5G від lifecell — це четверте покоління швидкісного мобільного Інтернету на базі технології LTE Advanced Pro, який дозволяє отримати до п’яти разів вищу швидкість завантаження та передачі даних а також відчути миттєву реакцію різних сайтів та додатків у порівнянні з 3G.

Які переваги технології LTE Advanced Pro?

4.5G дозволить тим житомирянам отримати надшвидкий Інтернет, який вже зараз за хуткістю складає конкуренцію домашньому, до того ж, такий Інтернет є доступний всюди, де є покриття.

Варто наголосити на тому, що навіть у час пікового навантаження абоненти lifecel не відчуватимуть сповільнення швидкості Інтернету, а все завдяки створеній lifecell додатковій ємності мережі. Завдяки 4.5G можна швидко завантажувати файли з великим об’ємом, дивитися відео онлайн у високій якості та максимально швидко завантажувати вибрані інтернет-сторінки.

Для абонентів lifecell 4.5G може означати не лише більшу швидкість передачі даних, а й перегляд відео без зупинок та затримок, можливість грати в будь-які онлайн-ігри, та оперативно виконувати роботу через розумні пристрої на відстані. Для того, щоб скористатися 4.5G потрібно мати SIM-карту з підтримкою стандарту 4G/LTE (USIM-карта) та смартфон з підтримкою стандарту LTE.

До речі, якщо SIM-карта була придбана більше як 2,5 роки тому і LTE не підтримує – її спокійно можна замінити у магазинах lifecell вашого міста. Якщо ж все це є – в налаштуваннях смартфону потрібно обрати мережу 4G – та користуватися швидкісним Інтернетом.

Перевірити готовність смартфону та SIM-карти до 4.5G можна кількома способами: набравши номер *455#, зателефонувавши за номером 5433 (безкоштовно), у мобільному додатку «My lifecell» або на сайті https://4g.lifecell.ua. Варто зазначити, що картка USIM не тільки підтримує стандарт 4G (LTE), а й має ще декілька переваг: більш високий ступінь безпеки та додаткові опції. Її основна відмінність — збільшений обсяг пам’яті. В адресній книзі USIM можна зберігати до 500 контактів з розширеними даними. Для зручності абонентів lifecell не встановлюватиме окрему вартість трафіку 4.5G. Трафік 3G+ та 4.5G буде тарифікуватися однаково. Абоненти lifecell самостійно можуть обрати якою технологією користуватися в налаштуваннях свого смартфону.
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі