Події

​За добу в ДТП у Житомирській області загинули два військових: один їхав на власне весілля

16 August 2018, 10:13

Дорожньо-транспортні пригоди, у результаті яких загинули чоловіки-військовослужбовці, сталися 15 серпня у Житомирському та Чуднівському районі.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області, вранці на польовій дорозі поблизу с. Краснопіля водій Skoda Octavia не впорався з керуванням та зіткнувся з деревом. У післяобідню пору у с. Пряжеві водій ВАЗу наздогнав Peugeot Partner, який рухався попереду.

«Так, 27-річний водій Skoda Octavia, старший солдат, близько 2-3 години ночі, рухаючись по польовій дорозі поблизу с. Краснополя Чуднівського району, на роздоріжжі не впорався з керуванням та в’їхав в лісосмугу, де сталося зіткнення з деревом. Керманич від отриманих травм загинув на місці. 26-річний пасажир, місцевий житель, тілесних ушкоджень не отримав», - інформує поліція.

О 15.40 на 189 км автодороги Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський, поблизу села Пряжів Житомирського району, 33-річний військовослужбовець, рухаючись на Lada у напрямку м. Бердичева, наздогнав попутний автомобіль Peugeot Partner, за кермом якого перебувала 31-річна киянка. Від отриманих травм чоловік загинув, водійку іншого авто було госпіталізовано.

За даними прес-служби оперативного командування "Північ", прапорщик, головний сержант 2 МБ 72 окремої механізованої бригади Олександр Ліщук їхав на власне весілля, яке мало відбутися 16 серпня:

За інформацією поліції, на момент ДТП швидкість обох автомобілів становила понад 100 км/год.

Як повідомляв Житомир.info, 15 серпня на трасі Київ-Чоп у Житомирській області вантажівка на турецьких номерах виїхала на «зустрічку» і врізалась у ВАЗ, загинули двоє людей. Фура перевозила виноград та інші фрукти, в автівці перебували товариші 1990 та 1987 років народження, які їхали купувати одному з них машину. Водія-турка розшукують, бо він втік з місця пригоди. Ймовірніше за все, він заснув за кермом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп військовий загиблий  
Матеріали по темі