Влада

​Поліцейські Житомира, Малина та конвойна служба отримали нові сучасні автомобілі

5 March 2019, 09:32

4 березня поліцейські Житомира та області отримали 6 нових службових автомобілів.

Зі слів начальника ГУНП у Житомирській області Вячеслава Печененка, вже їх вигляд «має викликати повагу та нівелювати бажання порушувати Закон», - інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

«4 березня начальник ГУНП в області В’ячеслав Печененко передав ключі від шести службових автомобілів підрозділам поліції регіону. Усі транспортні засоби призначені для використання під час безпосереднього виконання функцій із забезпечення громадського порядку, протидії злочинності та запобігання правопорушенням», - йдеться у повідомленні.

Так, нові транспортні засоби Daewoo отримали чергові частини Житомирського відділу та Малинського відділення поліції, «Форд Транзит» та «Фіат Добло» – конвойна служба, ще один «Форд Транзит» - рота поліції особливого призначення.

Вручаючи ключі від автомобілів, В’ячеслав Печененко зауважив: «Належна оснащеність та екіпірованість поліцейських є не мало важливим аспектом для попередження правопорушень. Уже їх вигляд має викликати повагу та нівелювати бажання порушувати закон».

Спеціальний транспортний засіб, створений на базі «Рено Мастер», тепер служитиме для забезпечення функцій Ситуаційного центру ГУНП, а точніше мобільного моніторингу ситуації у місцях проведення масових заходів та забезпечення оперативного реагування на зміни обстановки чи можливі провокації. Його придбання та оснащення стало можливим, у тому числі, завдяки підтримці депутатів Житомирської обласної ради, - зазначають у поліції.

Нагадаємо, у червні 2017 замість застарілих УАЗиків та ВАЗів у відділках поліції області з’явилися 18 новеньких позашляховиків Mitsubishi Outlander з електродвигунами. За підсумками 2017 року Чуднівське відділення поліції та Коростенський відділ отримали автомобілі Volkswagen Passat та ВАЗ 2110.

Як повідомляв Житомир.info, в лютому 2018 року поліцейські Житомирської області отримали 15 нових автомобілів Skoda Rapid та Renault Duster та автобус Isuzu, а в грудні того ж року - новенькі Renault, які були придбані за кошти держбюджету.


Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: автомобіль ГУНП поліція  
Матеріали по темі