Місто

«Епік» у Житомирі – будівельний маркет, де знайдете все для ремонту і не переплатите

14 June 2019, 16:07

Теплі, погожі дні відкрили сезон ремонтів та будівельних робіт. «Гаряча» пора спонукає не гаяти час на пошуки необхідних інструментів, матеріалів та різноманітних дрібничок на міських ринках чи у вузькоспеціалізованих крамничках, а втілювати задумане у найзручніший та найефективніший спосіб. І в допомогу вам прийде будівельний маркет «Епік» у Житомирі, де ви з легкістю знайдете усе потрібне, та ще й за найвигіднішими цінами у місті.

Матеріали для утеплення, гіпсокартон, керамічна плитка, лаки та фарби, будівельні суміші, все для опалення, електрики, сантехніки і водопроводу, а також двері та фурнітура, інструменти та господарчі товари. Усе це і багато іншого ви знайдете в одному маркеті! А висока якість представленої продукції – не залишись місця для сумнівів.

Окрім широкого вибору матеріалів для будівництва та ремонту, у будівельному маркеті «Епік» є й інші переваги. Перш за все, це гарантована якість товару, адже маркет співпрацює лише з надійними та перевіреними європейськими і вітчизняними виробниками. Ще однією перевагою маркету є його компактність: на відносно невеликій площі ви знайдете абсолютно усе для ремонту та будівництва і не витратите зайвий час на «біганину» між рядами стелажів у пошуках потрібного. Разом з тим, тут все продумано і дуже зручно.

Вас неодмінно приємно здивує цінова політика будмаркету «Епік», яка ґрунтується на гнучкій системі знижок, вигідних пропозиціях для постійних та оптових покупців.

Крім того, тут часто можна натрапити та цікаві акції з розіграшами цінних призів.

Віднедавна, і вже постійній основі, успішно діє соціальна акція, що розповсюджується на: учасників бойових дій, осіб з інвалідністю, пенсіонерів, чорнобильців та переселенців. Це е означає, що в будівельному маркеті «Епік» у будні дні з 12-ї до 17-ї години для цієї категорії людей пропонуються знижки від 5% до 50% на різні групи товарів.

Особлива фішка будмаркету «Епік» - його привітний, доброзичливий, а головне - кваліфікований персонал, який не дасть вам розгубитися, а, навпаки, врахує усі ваші побажання, фінансові можливості та допоможе зробити дійсно вдалий вибір. Кваліфіковане обслуговування, доступні ціни, зрозуміла для всіх програма лояльності, регулярні акції та знижки і, загалом, висока якість продукції – це те, що вирізняє будмаркет «Епік» з поміж інших магазинів.

І на завершення приємний бонус від будмаркету «Епік»: послуга доставки. Працівники маркету візьмуть на себе усі ваші турботи і швидко та вчасно привезуть придбані вами матеріали. А якщо вартість покупки складатиме суму від 4 тис. грн, то доставку товару ви отримаєте абсолютно безкоштовно, тобто у подарунок.

Завітайте до будівельного маркету «Епік» і особисто переконайтеся у його перевагах!

Де нас знайти?

Будівельний маркет «Епік» знаходиться за адресою вулиця Народицька, 1 на території ринку Малинський, що за гіпермаркетом «Метро» у Житомирі.

Працюємо:

Пн.-Пт.: 8.00-17.00, Сб.: 8.00-16.00. Нд.- вих.

Контакти:

098-988-76-88, 093-988-36-88.

epik-market.com.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі