Місто

Молочний шоколад та ніжна нуга: «Житомирські ласощі» порадували любителів солодощів новою цукеркою MilkWow

10 September 2019, 20:11

На початку вересня «Житомирські ласощі» порадували поціновувачів солодощів новою цукеркою «MilkWow». Аби споживачу новинка припала до смаку, до її випуску на кондитерській фабриці готувалися майже пів року, впродовж якого команда фахівців працювала над удосконаленням рецептури, і як результат — гармонійним поєднанням молочного шоколаду та ніжної нуги.

«На початку вересня ми випустили нову цукерку «MilkWow». Ми працювали над цією цукеркою довгий час. Зокрема, майже пів року, з квітня місяця, ми удосконалювали рецептуру та підготовлювали та підбирали необхідні інгредієнти, аби вийшла смачна цукерка для нашого споживача. Цукерка є нугоподібною, з молочно-шоколадною глазур’ю. Вона дуже смачна і для її виготовлення, як і для іншої продукції «Житомирських ласощів» ми використовуємо лише високоякісну сировину», - розповіла начальниця 3/7 цехів Інна Гребенюк.


«Житомирські ласощі» плідно працюють не лише у напряму розробки, випуску та покращення якості своєї продукції, але й розширюють географію експорту солодощів. Так оцінити новинку «MilkWow» зможуть не лише українці, але й жителі 35 країн світу.

«Завдяки тому, що за останній час нами проведена значна робота по сертифікації нашої продукції по системі ІSO та міжнародних сертифікатах, денами отримано найвищі показники, ми маємо можливість гідно представляти нашу продукцію на ринках інших держав. З тих країн, з якими ми працюємо, за останні два роки найбільше нас підтримав Близький Схід, де продавалися великі обсяги. Але найтісніші зв’язки у нас з Білорусією, Молдовією, Грузією, Вірменією та Казахстаном. З нових ринків, які ми будемо освоювати, це Китай та Японія. Тобто ті ринки, які дуже вимогливі до дотримання стандартів», -зазначив голова правління ЗАТ «Житомирські ласощі» Олександр Рогаль.

Аби новинок та вподобаних споживачами солодощів вистачило для всіх охочих, особливо – під час новорічних свят, над їхнім виробництвом трудиться потужний колектив фабрики.

«Основною задачею, в першу чергу, ми бачимо підтримання того робочого ритму на підприємстві, який є. Ми об’єднали 2 цехи й на сьогодні у нас працюють усі 6 цехів, які зайняті у 2-3 зміни. На порозі осені ми ввійшли у високий сезон для кондитерської галузі, а саме – новорічні приготування. Зокрема, вже сьогодні, ми готуємо нову бригаду із близько 50 чоловік. Тобто, створимо 50 нових робочих місць, й хоча вони тимчасові, але більшість із цих людей залишаться у нас на виробництві і доповнять нас тисячний колектив. Також ми входимо у сезон з новинками, для виробництва яких використовуємо переважно українського та зокрема місцевого виробника», - додав Олександр Рогаль.

Пресслужба ЗАТ «Житомирські ласощі»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі