Місто

​Комфортне та спокійне житло поруч - «Grand City Домбровський»

11 September 2019, 09:21

«Grand City Домбровський» - найбільший житловий квартал Житомира загальною площею 5,2 га. Це не лише 15 секцій з житловими та комерційними приміщеннями. Це окремий квартал з футбольною площадкою та тенісним кортом, дитячими майданчиками та приватним дитячим садком, закритою територією та підвищеним рівнем безпеки.

«Grand City Домбровський» має й інші переваги – зокрема місце розташування. Лише один кілометр відділяє майбутніх власників від самісінького центру міста, 600 метрів – від Сінного ринку, кілька метрів – від торгівельного центру «Дастор» з великим продуктовим супермаркетом.

Не менш важливою є зручна транспортна розв’язка – основних транспортних напрямків міста знаходяться обабіч житлового кварталу, по яких рухається 15 маршрутів громадського транспорту.

Не менш важливою для вибору майбутнього житла є розвинена інфраструктура – дитячі садочки та школи, відділення банків та тренажерні зали.

Саме тут відкрито продаж квартир та комерційних приміщень 2-ї та 3-ї секцій кварталу з вибором 12 різних варіацій продуманих планувань. У першій секції залишилося лише 4 квартири.

Поспішайте придбати житло в комфортному та елітному місці. Адреса центру продажу: вул. Домбровського, 3, парковка ТЦ «Дастор», телефонуйте за номером (097) 330 20 40.

«Grand City Домбровський» - місце, де хочеться жити.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі