Місто

​Енергійні та успішні обирають житло у ЖК «Мистецькі ворота»

16 September 2019, 10:20

Лише у вересні і лише на 5 квартир у ЖК «Мистецькі ворота» діє знижка до 1000 грн на кожен квадратний метр житла!

Це шалена знижка на «найсмачніші» ціни для житла у центрі міста. Будуємо якісно та безпечно, використовуючи монолітно-каркасний спосіб будівництва. Будуємо комфортно та вишукано, зводячи квартири з двома панорамними вікнами та у центрі ділової активності. Будуємо швидко – здаємо одразу дві секції в 4-му кварталі 2020 року.

І ви чудово знаєте, що ми тримаємо слово, адже найкращі житлові комплекси Житомира – ЖК «Полісся» та ЖК «Перлини Корбутівки» - наших рук справа.

«Мистецькі ворота» в Житомирі не знає лише той, хто ніколи не був у торгівельно-розважальному серці міста «Глобал». Це район енергійних та ділових людей, які цінують свій час та комфорт, а також тих, хто звик бути у центрі подій.

Практично навпроти та навколо будинку – великий ТРЦ «Глобал», елітні магазини, численні кафе, спорткомплекс, ресторани, сквери, авто- та залізничний вокзали - все необхідне для активного способу життя.

Ми вже не кажемо про зручну транспортну розв’язку та відмінно організовану готову інфраструктуру!

ЖК "Мистецькі Ворота"- це також сучасний дизайн будинку, комфортне планування, енергозберігаючі технології, використання лише екологічних матеріалів і…

І безліч інших переваг будівництва, про які ви не дізнаєтеся, якщо не завітаєте до нашого центру продажів за адресою:вул. Київська, 104!

Телефонуйте просто зараз – (097) 44 66 777

І пам’ятайте – лише 5 квартир по дуже гарній ціні!

ЖК «Мистецькі ворота» - живи комфортно!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Мистецькі ворота ЖК  
Матеріали по темі