Місто

Сімейному центру «Острів пригод» – 7 років. Запрошуємо на святкування Дня народження

24 September 2019, 12:25

28-29 вересня ми запрошуємо всіх на грандіозне святкування Дня народження Сімейного центру «Острів пригод».

За ці 7 років Острів зустрів велику кількість друзів, яким ми дарували неймовірні враження та незабутні емоції. І саме у ці дні сімейний центр та наші постійні партнери даруватимуть вам безліч подарунків, а саме: ТМ «Житомирські ласощі» пригощатимуть смачними цукерками, ТМ «Рудь», крім 3-х годин вражень, подарує багато морозива, арт-студія «Творчий Я» намалює дивовижну пісочну анімацію. На гостей також очікує неперевершене танцювально-розважальне шоу від чарівних дівчат академії східних танців «Hot Arabian dance». І як же свято може відбутися без веселої та драйвової дискотеки з великою кількістю фольгованого паперу та без димового шоу від Майстерні свят «Жар-Птиця». Найактивнішим глядачам Острів даруватиме подарункові сертифікати на розваги.

У ці святкові дні Сімейний центр для всіх робить щось неймовірне: якщо поповнюєш картку від 400 грн, ми множимо суму на 2, а від 1000 грн – помножимо на 3. І це ще не все. Ти автоматично стаєш учасником розіграшу головних призів

3 АБОНЕМЕНТА

«БЕЗЛІМІТ НА ТРИ МІСЯЦІ»

ДЛЯ ВСІЄЇРОДИНИ

безліміт на всі автомати та атракціони для всієї родини у СЦ «Острів пригод» на три місяці та розіграш 3-х подарункових сертифікатів на 300 грн, 500 грн та 1000 грн.

У суботу, 28 вересня, о 18:00, кондитери пригощатимуть дуже смачним МЕГАТОРТОМ вагою 30кг.

СЦ «ОСТРІВ ПРИГОД» – ТУТ ЗАВЖДИ ВЕСЕЛО!

Чекаємо за адресою: м. Житомир, вул. Київська, 77, ТРЦ «Глобал UA».

За додатковою інформацією звертатися за номером: (067) 401-30-06.

http://www.ostriv-rozvagh.com.ua

https://www.facebook.com/ostrivprigod.zt/

https://www.instagram.com/ostriv_prigod/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі