Місто

​Хочеш жити у центрі подій? Тоді обирай «Мистецькі ворота»

20 January 2021, 10:02

Житловий комплекс «Мистецькі Ворота» впевненими кроками наближається до завершення будівельних робіт.

Буваючи біля ТРЦ «Глобал» неможливо не звернути увагу на найвищий комплекс в м.Житомирі.

Величний та монолітний комплекс «Мистецькі ворота» помітно здалеку. Але зовнішній вигляд це важливо, проте не менш важливим є і його наповнення:

  • монолітне будівництво – термін експлуатації понад 200 років та гарантія на вузли та агрегати;
  • індивідуальне електричне опалення – заведено в кожну квартиру 11 кВт, встановлення електролічильників «день/ніч» та лінія електропередач, що має II категорію підключення;
  • скління - встановлення п’ятикамерної профільної системи WDS 500 з мультифункціональним енергозберігаючим склопакетом Solar 40 мм, заповнений аргоном;
  • швидкісні та безшумні вантажно-пасажирські ліфти на 1000 кг – 2 шт.;
  • фасад та утеплення – товщина зовнішніх стін 300 мм + утеплюємо будинок 2 шарами екранованої мінеральної вати світового лідера у виробництві - компанії ROCKWOOL (100+30 мм в шахматному порядку) + касети вентильованого фасаду, що в сумі становить близько 500 мм.

Далеко не кожен житловий комплекс нашого міста може похвалитися такою товщиною зовнішніх стін, яка безсумнівно забезпечить майбутнім мешканцям високий рівень звуко- і теплоізоляції.

Житловий комплекс «Мистецькі Ворота» будується перевіреним та досвідченим забудовником в м. Житомир, що має вдалу історію успіху, адже протягом 4-х років будує та здає в експлуатацію нові житлові комплекси в нашому місті.Повністю введені в експлуатацію ЖК «Полісся» – 5 секцій по 12 поверхів, ЖК «Перлини Корбутівки» – 2 секції по 12 поверхів та 1-3-тя секції житлового кварталу «Grand City Dombrovskyi».

При виборі житла у ЖК «Мистецькі Ворота» Ви отримуєте: надійного забудовника з відмінною репутацією, сучасні технічні характеристики по теплозберіганню та шумоізоляції, будинок з новими комунікаціями, прозору дозвільну документацію та фіксовану ціну у гривні.

Відділ продажів знаходиться за адресою: вул. Київська, 104.

Телефонуйте просто зараз – (097) 44 66 777.

ЖК «Мистецькі ворота» - будь у центрі подій!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Мистецькі ворота  
Матеріали по темі