Влада

Ще один експрацівник СБУ після роботи радником голови Житомирської ОДА отримав посаду

8 February 2021, 10:26

Колишній працівник СБУ, ексрадник голови облдержадміністрації Олександр Паламарчук призначений на посаду керуючого справами виконавчого апарату Житомирської обласної ради.

Інформація про нового керуючого оприлюднена на сайті облради.

В біографічній довідці Олександра Паламарчука зазначається, що 15,5 років, з березня 1996 року по вересень 2011 року, він проходив службу в органах СБУ. Голова ОДА Віталій Бунечко, який теж раніше працював в СБУ, призначив в грудні 2019 року призначив Паламарчука радником голови патронатної служби апарату Житомирської облдержадміністрації. З січня 2021 року Олександр Паламарчук працював радником відділу забезпечення діяльності керівництва обласної ради (патронатна служба) виконавчого апарату Житомирської обласної ради, а в лютому очолив виконавчий апарат.

Скріншот з сайту обласної ради

Нагадаємо, 5 січня 2021 року Олександр Паламарчук подавав декларацію кандидата на посаду радника голови обласної ради, 12 січня – декларацію кандидата на посаду керуючого справами виконавчого апарату Житомирської обласної ради.

Як повідомляв Житомир.info, колишній співробітник СБУ, радник голови ОДА Віталія Бунечко Олександр Федько в січні 2021 року призначений заступником голови Житомирської облдержадміністрації з питань взаємодії з правоохоронними органами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада Паламарчук радник СБУ  
Матеріали по темі