Події

Збив жінку та поїхав: у Житомирі патрульні розшукали водія BMW, який скоїв ДТП та був нетверезим

11 May 2021, 13:15

Ввечері 10 травня в Житомирі автомобіль BMW скоїв наїзд на жінку та покинув місце події. Патрульні оперативно розшукали та затримали водія, виявилося, що він був нетверезим.

Про це 11 травня повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася близько 19-ї години на вулиці Леха Качинського.

«Небайдужий громадянин повідомив, що водій автомобіля BMW скоїв наїзд на 42-річну жінку та зник з місця події. Громадянка переходила проїзну частину по регульованому пішохідному переходу на дозволяючий сигнал світлофора (зелений). Після чого водій транспортного засобу поїхав у невідомому напрямку. Очевидець запам’ятав державні номерні знаки авто порушника», – йдеться у повідомленні.

Внаслідок наїзду жінка отримала травми та була госпіталізована до лікарні.

Шляхом оперативно-пошукових заходів патрульні встановили місце перебування винуватця автопригоди.

Спілкуючись із керманичем транспортного засобу, інспектори виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Висновок лікаря нарколога підтвердив, що водій керував транспортним засобом у нетверезому стані.

Для встановлення всіх обставин на місце події патрульні викликали слідчих. А на 31-річного водія патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та постанову ч. 2 ст. 126 (Керування автомобілем особою, яка не має права керування) КУпАП.

Як повідомляв Житомир.info, 4 березня 2021 на перехресті Покровської та Степана Бандери у Житомирі автомобіль збив жінку-пішохода та з місця автопригоди поїхав. За годину поліція розшукала причетний до ДТП Volkswagen Jetta та встановила особу власника, проте він заперечив свою причетність до події, тож поліція розпочала розшук особи, яка керувала даним авто. Поліція також встановила особу водія, який перебував за кермом: 29-річного житомирянина. Йому заочно повідомили про підозру. Також прокуратура відкрила провадження через непрацюючий світлофор.

7 березня стало відомо, що винуватця ДТП знайшли: до Богунського районного суду міста Житомира скеровано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія  
Матеріали по темі