Влада

Житомирські депутати хочуть соціальної справедливості

13 April 2007, 14:05

    Депутати Житомирської міськради звернулися до Прем’єр-міністра України Віктора Януковича з клопотанням розглянути питання про встановлення тарифів на енергоносії для підприємств комунальної теплоенергетики та водоканалізаційного господарства за тарифами, як для споживачів першої групи, відповідно, на 80% до загального споживання. Таке звернення було прийнято в ході сесії міської ради, яка відбулася 12 квітня, - повідомляє  прес-служба міськради.
    “Дане рішення відновить соціальну справедливість серед різних категорій населення, що проживає у приватному, комунальному, відомчому житлі”, - йдеться у документі.

Крім того, в клопотанні житомирських депутатів наголошується на тому, що зростання цін на енергоносії спричинює підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги, негативно відображається на виробничій та фінансовій діяльності підприємств міста й викликає невдоволення у широких мас населення.
    За звернення проголосували 52 присутніх депутати. Всього у Житомирській міській раді нинішнього скликання працює 60 депутатів.
Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі