Суспільство

Сьогодні над Житомирщиною 13 годин літатимуть винищувачі МіГ-29

8 June 2007, 14:21

Сьогодні, 8 червня, відповідно до планів бойової підготовки у частинах і з’єднаннях Повітряних Сил ЗС України заплановані польоти авіації.

Так, в авіаційній винищувальній бригаді, що дислокується на Житомирщині, з метою підготовки до несення бойового чергування в вечірній та нічний час планується провести польоти на літаках МіГ-29. Крім того, пройдуть чергові перевірки льотного складу по видах льотної підготовки. Очікується, що під час сьогоднішнього польотного дня буде виконано понад 30 польотів із загальним нальотом більше 13 годин.

У авіаційній транспортній бригаді, що дислокується на Київщині, у вечірній та нічний час заплановано польоти на літаках Ан-26 та гелікоптерах Мі-8. Також льотчики виконають обліт літака Ту-134 після заміни двигуна.

На базі Державного науково-випробувального центру ЗС України, що знаходиться в Криму, вдень відбудуться польоти льотчиків транспортної авіації на літаку Ан-26, а також чергові перевірки техніки пілотування по видах льотної підготовки. Крім того, льотчики виконають польоти по маршруту з посадкою на інші аеродроми.

Завершаться польоти в авіаційних бригадах Повітряних Сил після опівночі вже 9 червня.

www.mil.gov.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі