Суспільство

За місяць заборгованість по зарплаті у Житомирській області зросла на 1,4 млн. грн.

3 March 2014, 14:41

Сума заборгованості із виплати заробітної плати в Житомирській області станом на 1 лютого 2014 року склала 9242,7 тис. грн.

Відповідна інформація оприлюднена на офіційному сайті головного управління статистики у Житомирській області.

Зокрема, сума заборгованості економічно активних підприємств склала 1731,0 тис. грн., підприємств-банкрутів - 4032,2 тис. грн., економічно неактивних - 3479,5 тис. грн.

Найбільшу заборгованість, як і раніше, мають підприємства галузі промисловості – 6886,4 тис. грн.

У галузі професійної, наукової та технічної діяльності заборгованість із виплати заробітної плати становить 695,0 тис. грн.

У сфері операцій з нерухомим майном сума заборгованості склала 667,3 тис. грн.

Працівникам сфери адміністративного та допоміжного обслуговування винні 133,2 тис. грн.

Загальна сума заборгованості у галузях сільського, лісового та рибного господарства становить 85,2 тис. грн.

За останній місяць у список боржників додалися економічно активні підприємства галузі охорони здоров'я та надання соціальної допомоги, які винні працівникам 717,8 тис. грн.

Також перелік божників поповнили підприємства транспорту, складського господарства, поштової та кур'єрської діяльності. Тут людям винні 57,8 тис. грн. кровно зароблених.

Натомість упродовж місяця зникла заборгованість із виплати заробітної плати у сфері будівництва (станом на 1 січня заборгованість складала 23,7 тис. грн.).

Як і раніше, заборгованість із зарплати відсутня у галузях оптової та роздрібної торгівлі; ремонту автотранспортних засобів і мотоциклів; тимчасового розміщування й організації харчування; інформації та телекомунікації; фінансової та страхової діяльності; державного управління й оборони; обов'язкового соціального страхування; освіти; мистецтва, спорту, розваг та відпочинку; надання інших видів послуг.

Серед міст області найбільшим боржником є Житомир – тут працівникам винні 2703,3 тис. грн.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 1 січня 2014 року сума заборгованості із виплати заробітної плати в Житомирській області складала 7847,9 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі