ДОПОМОГА

В Україні для військовослужбовців, які отримали поранення, створили «гарячу лінію» з питань реабілітації та протезування. Контакти

18 September 2023, 13:33

Для захисників України, які отримали поранення, створили «гарячу лінію» з питань реабілітації, протезування, ортезування та забезпечення іншими необхідними засобами.

Про це 16 вересня повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

«Створено «гарячу лінію» з питань реабілітації, протезування/ортезування та забезпечення іншими допоміжними засобами реабілітації військовослужбовців, які отримали поранення», - зазначають у міністерстві.

Телефонуйте за номером 1545 (в голосовому меню натискайте «4»).

«Гаряча лінія» працює на базі Урядового контакт-центру, щодня з 8:00 до 20:00.

Дзвінки з мережі фіксованого зв’язку Укртелекому та мобільних операторів Київстар, Vodafone Україна, Лайфселл безкоштовні.

У Міністерстві охорони здоров’я нагадують, що питаннями протезування/ортезування та забезпечення іншими допоміжними засобами реабілітації наразі опікується Міністерство соціальної політики України. Тому «1545» – це ефективний спосіб отримати зворотний зв’язок з зазначених питань.



Нагадаємо, 1 червня 2022 року з 12:00 розпочала роботу «гаряча лінія» МВС для звернень рідних та близьких полонених, зниклих безвісти та загиблих українських захисників.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: військовий військовослужбовець гаряча лінія реабілітація протезування МОЗ 
Матеріали по темі