ДОПОМОГА

У житомирському університеті розпочався набір учнів 11 класів на безкоштовні оnline-курси підготовки до НМТ

10 January 2024, 10:34

Учнів 11 класів запрошують на безкоштовні оnline-курси підготовки до національного мультипредметного тестування-2024.

Про це 10 січня повідомляє Житомирський державний університет імені Івана Франка.

Запрошуємо учнів 11 класів та всіх охочих якісно підготуватися до національного мультипредметного тестування з навчальних предметів:

  • Українська мова
  • Математика
  • Історія України
  • Українська література
  • Іноземна мова (на вибір англійська, німецька, французька)
  • Біологія
  • Географія
  • Хімія
  • Фізика


«Принципи роботи online-курсів підготовки до національного мультипредметного тестування на базі Житомирського державного університету імені Івана Франка: ґрунтовна підготовка до тестування, досвід та професіоналізм викладачів, системність викладу матеріалу, досконало розроблені програми з усіх дисциплін», - йдеться в повідомленні.

Усі матеріали курсів повністю відповідають чинним програмам та структурам НМТ.

Реєстрація за покликанням: https://forms.gle/DazoXA4xeB6Qp86r9

Початок роботи курсів: 5 лютого 2024 року

«Online-заняття відбуватимуться на платформі ZOOM: понеділок-п’ятниця – о 17:00, субота – о 11:00. Розклад занять та онлайн-посилання будуть розіслані особисто кожному на вказану у реєстраційній формі електронну адресу. Підготовка до НМТ у Житомирському державному університету імені Івана Франка це завжди максимально з користю та задоволенням, із найкращими викладачами університету. Для отримання актуальної інформації щодо вступу 2024 підписуйтеся на наш телеграм канал: https://t.me/zueduvstup», - повідомляють в університеті.

Додаткова інформація:

pk@zu.edu.ua

(096) 388 00 36 (Viber)

(063) 449 09 81

Нагадаємо, 14 листопада у департаменті освіти Житомирської міської ради розповіли про особливості НМТ, який складатимуть випускники у 2024 році. Обов'язковими предметами будуть українська мова, математика, історія України.

Як повідомляв Житомир.info, 8 листопада 2023 року Верховна Рада України підтримала законопроєкт № 10092 «Про внесення змін до деяких законів України щодо державної підсумкової атестації та вступної кампанії 2024 року». НМТ у 2024 році складатимуть лише ті, хто планує вступати до ЗВО.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: НМТ ЖДУ ім.Франка тест курс вебінар навчання освіта університет підготовка вступ  
Матеріали по темі