Події

Через реорганізацію школи селяни знову перекрили дорогу в Житомирській області

7 September 2016, 15:42

7 вересня жителі села Товща Романівського району Житомирської області, які невдоволені реорганізацією місцевої школи вже вкотре перекрили в сусідньому селі Залужне автодорогу Дубрівка-Висока Піч.

Про це Житомир.info повідомили читачі. У прес-службі ГУ Нацполіції в Житомирській області інформацію про перекриття руху підтвердили.

«Станом на зараз відомо, що о 14:40 до чергової частини поліції надійшло повідомлення про те що, у селі Залужне на автодорозі Дубрівка-Висока Піч група громадян рухається пішохідним переходом. На місці події працює слідчо-оперативна група та працівники Романівської поліції. Попередньо з’ясовано, що таким чином люди вимагають від місцевої влади відновити повне функціонування школи, яка знаходиться в селі Товща. На місці працюють поліцейські, які забезпечують безпеку дорожнього руху та проводять роз’яснювальну роботу», – сказали у прес-службі ГУ Нацполіції в Житомирській області.

На сайті Твій Романів є інформація про те, що 6 вересня люди також перекривали дорогу.

Як повідомляв Житомир.info, 2 вересня жителі села Товща в Житомирській області протестували проти реорганізації школи і перекривали дорогу.

Фото читача

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі