Влада

Депутати міської ради стурбовані роботою гральних закладів у Житомирі

30 November 2016, 11:46

Депутати стурбовані кількістю та цілодобовим режимом роботи гральних закладів, які є в Житомирі, і збираються створити комісію.

Питання про роботу «лотерей» на сесії міської ради 30 листопада підняв депутат від «Самопомочі» Валерій Шевчук.

«В мене є звернення по будинку вул.Велика Бердичівська, 67, мешканці зверталися до правоохоронних органів щодо функціонування грального закладу в цьому приміщенні. Але ніякої реакції немає», - повідомив депутат.

Його підтримали й однопартійці, нагадавши, що міська влада дає дозволи на цілодобову роботу подібних закладів. Мер Сергій Сухомлин запропонував розглянути це питання наприкінці сесії.

«Давайте в «Різному» розглянемо, споремо депутатську комісію по цьому питанню, перевіримо кожен заклад. А по цій конкретній адресі я вам розкажу, скільки разів я зустрічався з власником», - сказав Сергій Сухомлин.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно міністр МВС Арсен Аваков попереджав про перевірки ігорних закладів та закликав нардепів узаконити роботу ігорного бізнесу в Україні. Разом з тим, відповідно до проекту рішення виконкому, влада Житомира планує заборонити кафе «Шульц» працювати цілодобово, а закладам «Укрлото-Київ» – дозволити.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі